Gebruiksvriendelijke Kassa

Zet het op in minuten, verkoop in seconden.
Geschikt voor ieder apparaat.

Compatibel met alle hardeware

Geen installatie en geen specifieke hardware vereist.

Laptops

Desktops

Tablets

Online of offline

Odoo's verkooppunt blijft betrouwbaar zelfs als uw verbinding dat niet is.

Zet nieuwe winkels eenvoudig en snel op met slechts een internetverbinding. Gebruik uw verkooppunt vervolgens overal en altijd.

Waar een internetverbinding vereist is om het verkooppunt te starten, zal het operationeel blijven zelfs na complete ontkoppeling.

Alles dat uw winkel nodig heeft

Odoo POS is gebaseerd op een slimme interface dat ieder kleinhandelsbedrijf zonder problemen kan gebruiken. Doordat het extreem flexibel is, kunt u Odoo POS configureren om aan uw precieze behoeften te voldoen.

Blijf in contact met uw klanten

En zorg dat ze blijven terugkomen met loyaliteitsprogramma's

Beloon uw trouwe klanten met punten, giften en kortingen met Odoo loyalty programma's. Het gehele proces is snel en kan volledig geautomatiseerd worden. Het identificeren van uw klanten is nog sneller met loyalty-passen en barcode id's voor uw klanten.

Registreer uw klanten om hun koopgewoonten bij te houden. U kunt ze dan speciale aanbiedingen en verkoopaankondigingen sturen met Odoo Mailing. Registreer belastingidentificaties voor uw zakelijke klanten en geef ze onmiddellijk facturen (of stuur deze via email).

Geïntegreerd Inventaris management

Real-time controle & nauwkeurige prognoses om voorzieningen te beheren

Odoo Inventaris app voert automatisch elke transactie van het POS in in de voorraad. U kunt in real-time de beschikbaarheid van producten zien zonder tijd te verliezen. Bovendien is het POS compatibel met Odoo e-Commerce. U zult geen aparte voorraden voor de twee apps op te hoeven stellen en een echt multi-channel bedrijf zijn, zonder hoofdpijn.

Odoo image and text block
 

Slimme Kassa

Bestuur uw bar of restaurant op efficiënte wijze.

Een interface ontworpen voor productiviteit

Spendeer minder tijd aan de kassa, wees er voor uw klanten

Verdeel rekeningen eenvoudig

Keuken & bar printen

Handel meerdere klanten af

Productsortering

Odoo image and text block

Een helikopterview van uw restaurant

Met de vloer & tafelbeheerder

Odoo Restaurant Geeft snel inzicht over uw tafels per ruimte en bijbehorende orders.

De plattegrond zal u precies vertellen waar uw klanten zijn, waar de lege tafels zijn, wie er nog steeds wachten op eten, hoe veel ruimte u over heeft.

  • Vloerindeling vrij in te delen

  • Ondersteund meerdere Kassa's

  • Vloerindeling optioneel

  • Kan op kassa basis geconfigureerd worden

Odoo - Sample 1 for three columns

Desktop PC & Laptop

Uw winkel beheren in uw browser op uw PC of Laptop is de goedkoopste en meest flexibele optie. Usb barcode scanners worden systeemeigen ondersteund. Bonnen kunnen op iedere inkjet- of warmteprinter die compatibel is met uw webbrowser geprint worden.

Extra hardware zoals weegschalen of ESC/POS printers kan worden gebruikt met de PosBox.

Odoo - Sample 2 for three columns

Tablet (iOS and Android)

Tablets nemen een stuk minder ruimte in, hun touchscreens zijn een plezier om te gebruiken. En ze zijn licht genoeg om vrij verplaatst te worden door uw winkel. Of u kunt ze op een mooie standaard zetten en bevestigen op uw balie.

Uit alle standaarden en tablets adviseren wij de iPad Air 2 en de Heckler Design Windfall Stand.

Odoo - Sample 3 for three columns

Indutriëel Touchscreen

Industriële touchscreens, die lastig te breken en stelen zijn, zijn de perfecte oplossing voor winkels en restaurants met een hoog volume personeel en klanten. Odoo POS op industriële touchscreens is compatibel met dezelfde randapparatuur als Laptops & PC's.

Odoo image and text block

PosBox

De cross-platform hardware oplossing

Wat is de PosBox?

De PosBox is een klein apparaat dat u toestaat dezelfde industriestandaard USB POS randapparatuur te gebruiken op ieder apparaat (PC, Mac, Linux, iOS, Android ). Dit maakt niet alleen het opzetten makkelijker, het verlaagt ook daadwerkelijk uw kosten.

Gemakkelijk op te zetten

Plug uw randapparatuur in in de PosBox, verbind het met uw lokale netwerk, en u bent klaar. Herstart uw Odoo POS, en uw randapparatuur is klaar voor gebruik.

Open source hardware

De PosBox is gebaseerd op het Raspberry-Pi platform en is gemaakt van OpenSource Software en Hardware. U kunt deze van ons kopen, of u kunt uw eigen exemplaar bouwen.

Verlaag uw kosten

De keerzijde van iPads en Android tablets als POS-apparaat is dat u, door het missen van USB verbindingen, specifieke Apple-gecertificeerde bluetooth randapparatuur moet aanschaffen. Deze is veel duurder dan zijn gelijkgestelde industriestandaard USB tegenhanger. Door u deze minder dure randapparatuur met een Tablet te laten gebruiken, worden uw kosten sterk verminderd.