Marketing


Odoo text and image block

Mooie e-mail marketing oplossing

Groei uw abonnees basis op basis van krachtige e-mail marketing.

Bouw geweldige campagnes in minuten

Begin van nul of kies één van de vele thema's.

Maak succesvolle e-mail campagnes die resoneren met uw verwachtingen zonder enige kennis van IT. Krijg volledige controle over de e-mail inhoud en layout door de easy-to-use software.
Drag & Drop prachtige bouwstenen

Het maken van een eigen gepersonaliseerde mail is nog nooit zo eenvoudig geweest! Kies gewoon uit bouwstenen en plaats ze waar u ze wilt in de e-mail. Verrijk uw content met titels en ondertitels, call-to-action, sociale media knoppen of voetteksten in slechts een klik. Kies uit mooie out-of-the-box thema's

Je hebt niet veel ervaring met het ontwerpen van nieuwsbrieven? Geen zorgen, selecteer een van de vele fantastische thema's, pas de layout aan en voeg een bericht en foto's toe en de mail is klaar! 

Volg & verbeter uw campagnes

Vertrouw op gegevens en statistieken om betere mails te versturen

Odoo image and text block

Krijg accurate en real-time statistieken over elke verstuurde mail. Gemakkelijk bijhouden hoeveel mails geopend zijn, hoeveel mails beantwoord zijn, ... en verbeter uw totale marketingstrategie. Volg de gemaakt mogelijkheden en de verwachte inkomsten dankzij  de integratie met Odoo CRM.  

Maak on-site & online evenementen

Organiseer, publiceer, promoot en verkoop

Organiseer events die het goed doen bij jouw publiek

Een alles-in-een event management platform, geschikt voor evenementen van alle groottes.

Odoo evenementen kan alle aspecten van een evenementen planner makkelijker maken: van de organisatie, tot de verkoop en promotie

Conferenties

Webinars

Festivals

Klassen

Goed doel

Tentoonstelling

Organiseer de kalender &  beheer sprekers

Coördineer jouw evenement content met gemak.

Voeg een presentator voorstel formulier toe aan jouw evenementpagina zodat bezoekers sprekers kunnen voorstellen. Organiseer het proces van elk evenement of presentatie en plan ze tot op de minuut.


Toon automatisch de agenda voor jouw evenement met een duidelijk design rechtstreeks op jouw website. Laat je bezoekers toe om makkelijk te zoeken en te bladeren door het schema en snel te filteren op datum, locatie, tag en sprekers.

Verkoop tickets online

Automatiseer het registratie- en betalingsproces.

Beheer uw evenement registraties en de verkoop van tickets online. Kies voor een gratis evenement of voor betalende tickets die gekocht kunnen worden op de evenement pagina. Kies de betaalmethode met online credit card verwerking of op factuur. Definieer speciale voorwaarden zoals Early-bird ticket prijzen, voordelen voor leden of verschillende soorten tickets. Alles wat je nodig hebt om de aanwezigheid op je evenement te boosten en je gastenlijst vanuit één plek te beheren.

 

Odoo image and text block