Een moderne HR oplossing

Beheer het belangrijkste aspect va uw bedrijf: MENSEN  

Odoo image and text block

Beheer uw medewerkers succesvol

Centraliseer al uw HR-informatie.

Bekijk alle belangrijke informatie van elke afdeling in een oog omslag. Beperk de zichtbaarheid van informatie tot enkel de HR-managers, of maak andere informatie openbaar voor alle medewerkers. Ontvang waarschuwingen voor nieuwe verlofaanvragen, verzoeken, taxaties, en nog veel meer.

Volg tijd & aanezigheid

Wekelijkse of maandelijkse roosters met optionele aanwezigheid opvolging. 

Blijf op de hoogte van de medewerker gewerkte uren en sorteer op project, opdrachtgever, of taken. Gemakkelijke toegang tot statistieken om te analyseren en de aanwezigheid van elke werknemer te controleren. Geïntegreerde boekhouding post automatisch rapporten op basis van de tijd besteed aan projecten, dit zorgt voor real-time data.

Odoo image and text block

Vertrek beheer

Houd de vakantie en ziekte dagen voor elke werknemer gemakkelijk bij.

Werknemers geven hun verzoeken (betaald verlof, ziekteverlof, etc).

Managers kiezen het verzoek goed te keuren of af te wijzen.

Een bericht word automatisch gestuurd naar de werknemer en de kalender word automatisch bijgewerkt

Gemakkelijke medewerker evaluatie

Grondige evaluaties zonder gedoe.

Zet eenvoudig uw evaluatieproces en kalender op. Design formulier gebaseerde vragenlijsten en verzamel feedback van iedereen van het bedrijf, van medewerkers tot managers, evenals zelfevaluaties. Automatiseer het hele proces zodat u kunt focussen op de mensen en niet op de administratie.

Odoo image and text block

Gemakkelijk aanwerven

Van vacature tot contract, handel de aanwerving met Odoo.

Beheer uw aanwerving proces

Organiseer de kandidaten op uw vacatures

Stel vacatures op en promoot deze eenvoudig. Volg elke kandidaat, bouw een database van vaardigheden en profielen met geïndexeerde documenten. Geen nood om de aanwerving moeilijk te maken - handel alles intern op een eenvoudige en professionele manier.

Odoo image and text block

Traceer vacatures rechtstreeks vanuit de app

Kijk welk kanaal de meeste kandidaten drijft en verzamel ze allemaal in Odoo.


Een nieuw e-mailadres wordt automatisch toegewezen aan elke jobaanbieding zodat elk antwoord op de juiste plaats te ontvangen


Of de kandidaten contact met u opnemen via e-mail of via een online formulier, alle gegevens worden verzamelt en automatisch geïndexeerd (CV, motivatiebrief, etc.). Beantwoord met slechts één muisklik met behulp van sjablonen of gepersonaliseerde e-mails.

Odoo image and text block

Personaliseer uw aanwerving proces

Definieer uw eigen fasen en interviewers

Maak uw eigen aanwerving strategieën

Gebruik de kanban view en personaliseer de stappen van het proces van aanwerving: pre-kwalificatie, eerste gesprek, tweede gesprek, .... Krijg accurate statistieken over uw aanwerving pijplijn. 

Gebruik rapporten om de prestaties van de functies die u op verschillende externe job boards gemaakt hebt te vergelijken en verander gemakkelijk uw strategie op basis van het resultaat.

Vereenvoudig kandidaat beheer

Index cv's, zoek kandidaten, zoek profielen

Volg kandidaten in uw aanwerving met het smart kaban view. Bespaar tijd door sjablonen te gebruiken om bepaald contact te automatiseren. Documenten zoals cv en motivatiebrief worden automatisch geïndexeerd, zodat u gemakkelijk een database kan opbouwen en kan zoeken naar specifieke vaardigheden.

Odoo image and text block

Geïntegreerde enquêtes

Definieer uw eigen online/offline enquêtes


Maak uw eigen interview canvas. 


Pas de vragen van de enquêtes aan om in u proces te passen.


Vraag de kandidaten om online in te vullen of vraag de invullen om de enquête te gebruiken tijdens een echt interview.


Online onkosten management

Beheer makkelijk de onkostennota's van het personeel

Odoo image and text block

Spaar tijd uit op kosten rapporten

Alles op één plaats

Het beheren van de dagelijkse onkosten van werknemers is nooit makkelijker geweest. Of het nu uitgaven zijn voor onderweg, kantoorbenodigdheden of andere uitgaven, alle bonnen en onkostennota's zijn toegankelijk vanuit het dashboard en je keurt ze goed/af met een simpele klik. Geen speciale software nodig om onkosten bij te horen - alles kan rechtstreeks in de app gebeuren!

Raak geen bonnen meer kwijt

Upload alle bonnen rechtstreeks in het kostenrapport.

Werknemers kunnen gemakkelijk kopieën van hun kwitanties als bijlage toevoegen aan een uitgave zodat deze niet verloren gaan. Voeg bijlages on the go toe met eender welke GSM door een foto te nemen van de kwitantie en het naar een toegewezen e-mailadres te verzenden. Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie door een schoon en compleet overzicht te behouden van alle kosten.

Odoo image and text block

Beheer onkosten per team

Heb een duidelijk overzicht van de uitgaven van een team.

Als een manager kan je onkostennota's makkelijk volgen overheen het hele team om controle te houden over de kosten en te zorgen dat men binnen budget blijft.


Wagenpark

Beheer uw voertuigen, contracten, verzekeringen en opdrachten zonder moeite.

Odoo image and text block

Wagenpark beheer gemakkelijk gemaakt

U heeft geen gespecialiseerd volgsysteem voor bedrijfsauto's nodig - met Odoo's smart app, kan u het wagenpark controleren in enkele klikken. Beheer alles in een gebruiksvriendelijk administratief systeem - brandstof logboeken, kosten en nog vele andere functies die nodig zijn voor het beheer van bedrijfswagens.

Beheer leasing en alle andere contracten

Heb toezicht op alle contracten voor uw voertuigen en ontvang een waarschuwing email wanneer de einddatum bereikt wordt. Verschillende toepassingen worden opgezet zodat u niet vergeet u contract te verlegen (of te stoppen). Organiseer de diensten rond de voertuigen en communiceer met de betrokken dienstverleners. Beheer facturen en notities. Zet een voertuigbeleid op binnen uw bedrijf en beheer uw wagenpark op de meest efficiënte manier.

Monitor alle kosten in één keer

Identificeer en beheer het geld besteed door uw bedrijfsvoertuigen. Terugkerende kosten voor contracten, zoal leasing en diensten worden automatisch toegevoegd aan de boekhouding aan het begin van elke periode (contract gespecificeerde periode). Terwijl alle andere kosten zoals brandstof en reparaties automatisch worden toegevoegd aan uw rapport.

Analyse en rapportering

Laat alle kosten in verband met een bepaald voertuig of met een vorm van dienstverlening zien. Vergelijk de verschillende soorten kosten (welke voertuigen kosten het meest, welke diensten zijn uitgevoerd op welke voertuigen, ...) met behulp van de rapportering tool. Krijg nuttige inzichten over het rendement van de voertuigen in uw wagenpark om zo uw investering te verbeteren.

Odoo image and text block