Klantgetuigenis

Zelektro


Z-Tech bvba is actief in de Vlaamse e-commerce markt met het aanbieden van elektraproducten. “Door de steile groei van ons bedrijf en met name onze populaire webshop Zelektro.be, waren we op zoek naar een geautomatiseerd systeem dat al onze bedrijfsprocessen integreert”

logo Zelektro

 
 

Populaire webshop integreert bedrijfsprocessen in Odoo

Z-Tech bvba is actief in de Vlaamse e-commerce markt met het aanbieden van elektraproducten. “Door de steile groei van ons bedrijf en met name onze populaire webshop Zelektro.be, waren we op zoek naar een geautomatiseerd systeem dat al onze bedrijfsprocessen integreert,” zegt zaakvoerder Yves Walschap. “In Callista vonden we de juiste partner om die uitdaging aan te gaan.”

All-in-one oplossing

Het assortiment van Z-Tech gaat vandaag van domotica systemen voor de doe-het-zelver tot schakelmateriaal. “Belangrijkste merken zijn hierbij Niko, Legrand, Loxone, Gewiss,… ,” zegt Walschap. “Daarbij focussen we ons op de particuliere, de handige doe-het-zelver en de vakman met een éénmanszaak die elektrische installatiewerken uitvoert. Door de steile groei waren we op zoek naar een geautomatiseerd systeem, een all-in-one oplossing, die al onze bedrijfsprocessen integreert. Dit zowel voor de automatische afhandeling van logistieke commerciële, administratieve en financiële processen. Dit allemaal vertrekkende vanuit onze populaire webshop met als doel om de efficiëntie binnen ons bedrijf te verhogen.”

Goede klik

In Callista hebben we de juiste partner gevonden. Walschap: “We hebben al met veel partners samengewerkt, maar met Callista hadden we meteen een hele goede klik. Callista is een ambitieus bedrijf met een zeer transparante werking. De vriendelijke werknemers denken mee in functie van ons bedrijf, rekening houdend met al onze wensen en behoeften. Het feit dat ze Gold partner zijn van Odoo en wij in dit ERP-systeem geloven heeft de doorslag gegeven. Callista zorgt tevens voor het projectmanagement. Denk aan het uitstippelen van een stappenplan, het instaan voor de deadlines en het geven van duidelijkheid over de verantwoordelijkheden van iedere betrokkene. Dat heeft geleid tot een all-in-one oplossing in Odoo die ook op de lange termijn functioneel is en blijft.”

Geduldig en begripvol

De samenwerking met Callista verloopt dan ook heel vlot, concludeert Walschap. “De gemoedelijke no-nonsense aanpak past perfect bij die van Z-Tech. Zowel tijdens de implementatie van Odoo als bij opleidingen wordt er actief geluisterd naar onze specifieke noden. Callista probeert steeds efficiënte en gerichte oplossingen uit te werken. De uitrol verloopt stapsgewijs. Alles wordt duidelijk geleid en helder gecommuniceerd vanuit Callista. Door enkele interne moeilijkheden heeft de uitrol enige vertraging opgelopen, maar Callista is hier zeer geduldig en begripvol mee omgegaan.”

Interesse?

Contacteer Callista

Geïnteresseerd? Laat vandaag nog een berichtje achter.

Wij nemen direct contact met je op.


Neem contact op