Administratief bediende (m/v)

Neem contact op

Callista zit in de lift en groeit jaar na jaar.

Deze evolutie leidt ertoe dat de omvang aan administratie groter wordt.

Ben jij georganiseerd? Punctueel? En heb je een boekhoudkundige achtergrond?

Dan ben jij de geknipte persoon om ons te ondersteunen!

Jouw uitdaging

Je hebt een boekhoudkundige achtergrond en staat in voor de boekhoudkundige processen waarbij aankoopfacturen worden ingeboekt, verkoopfacturen worden uitgestuurd en betalingen worden opgevolgd. Samen met de projectmanagers toetst je de status af in functie van de facturatie en beantwoord je de vragen die klanten hebben met betrekking tot hun factuur. Naast de boekhouding sta je in voor het wagenpark beheer, de verloningen van personeel en andere administratieve taken.

Profiel

  • Je hebt een secundair of hoger diploma met kennis van bedrijfsbeheer of boekhoudkundige verwerkingen 


  • Werken met een software systeem is je niet onbekend. Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor optimalisatie van administratieve processen.


  • Je bent een administratieve duizendpoot, plannen en organiseren is je tweede natuur, je punctualiteit leidt ertoe dat niets uit het oog verloren gaat.


  • Je bent pro-actief, communicatief en commercieel naar klanten toe. Verder stel je je discreet en flexibel op wanneer nodig.

  • Je kan omgaan met wisselende prioriteiten en variabele werkdruk zonder in te boeten op nauwkeurigheid en zorgvuldigheid.

  • Je bent communicatief en schrikt niet terug om klanten hun vragen te beantwoorden.

Het aanbod

  1. Je komt terecht in een hecht team waar er voor elkaar wordt ingesprongen, maar ook ieder zijn eigen verantwoordelijkheid opneemt. Binnen dit dynamisch en groeiend bedrijf zijn er korte communicatielijnen en wordt jouw mening sterk gewaardeerd. Je krijgt de kans om een boeiende functie op te nemen in een sterk ondernemend bedrijf.

    Je ontvangt een part-time contract met degelijk salaris plus extralegale voordelen (o.a. eco-cheques, 13e maand, ADV-verlof, hospitalisatie -en groepsverzekering).

Neem je deze uitdaging aan?

Voor meer informatie kan je tussen 9u en 19u terecht bij Kevin Van Endert op 0489 33 26 61. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Iets voor jou?   Neem contact op